عبور دانشگاه تهران از آموزش سنتی؛
دکتر سید محمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران و دکتر علی مبینی دهکردی معاون دانشگاه و رئیس سازمان توسعه و سرمایه گذاری دانشگاه تهران و دکتر حسین طوسی معاون فنی سازمان توسعه و سرمایه گذاری دانشگاه تهران روز شنبه 7 مرداد ماه با مهندس عزتاله ضرغامی وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی دیدار کردند.
به گزارش روابط عمومی سازمان توسعه و سرمایه گذاری دانشگاه تهران، دکتر سید محمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران در دیدار با وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، با اشاره به راهاندازی دانشکده تازه تاسیس گردشگری در دانشگاه تهران، گفت: دانشکدههای جدید دانشگاه تهران از جمله دانشکده گردشگری بر اساس تقاضامحوری، ظرفیتهای موجود کشور و نیازهای روز جامعه راهاندازی شدهاند و تربیت نیروی انسانی متخصص متناسب با نیازها را در دستور کار دارند.
ایشان باتوجه به ظرفیتهای دانشگاه تهران، اعلام آمادگی کرد که بر اساس نیازهای وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی نسبت به راهاندازی رشتههای جدید مرتبط با گردشگری و تدوین سرفصلهای دروس متناسب با شرایط بومی کشور اقدام موثر صورت خواهد گرفت.
رئیس دانشگاه تهران اظهار داشت: یکی از برنامه های دانشگاه عبور از آموزش سنتی است و یکی از محورهای جدید آن راه اندازی رشته هایی است که برای یک بار و یا چند بار دانشجو پذیرش می کند، براین اساس که اگر نیاز کشور به نیروی متخصص در آن رشته باتوجه به بررسی های انجام شده مرتفع شود، پذیرش دانشجو در آن متوقف خواهد شد.
دکتر سید محمد مقیمی ، یکی از ویژگی های مهم دانشکدههای تازه تاسیس دانشگاه تهران را رویکرد بینرشتهای و فرارشتهای دانست و افزود: مشکلات و مسائل جامعه و صنعت از جمله صنعت گردشگری، مسائلی تک ساختی و یک بعدی نیست بلکه مسائل مبتلابه جامعه و صنعت و مسائلی چندوجهی و چند لایه است و گاه نیاز به حضور متخصصان چند رشته در کنارهم برای ایجاد یک راه حل مفید است.
در این دیدار گزارشی از وضعیت طرح توسعه دانشگاه تهران و موانع مرتبط با ابنیه میراثی و محدویتهای اجرای طرح تفصیلی توسط دکتر علی مبینی دهکردی معاون دانشگاه و رئیس سازمان توسعه و سرمایهگذاری و دکتر حسین طوسی معاون فنی این سازمان ارائه شد.
مهندس عزتاله ضرغامی وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در این دیدار، ایجاد دانشکده گردشگری در دانشگاه تهران با نگاه تقاضامحوری را ناشی از رویکرد کارآفرینانه در مدیریت دانشگاه تهران دانست و به مسئولان ذی ربط تاکید نمود تا دورههای آموزشی رسمی و همچنین دورههای کاربردی اولویتدار و مورد نیاز برای ذینفعان و فعالان حوزه گردشگری را با دانشکده گردشگری درمیان بگذارند.
وزیر میراث فرهنگی ضمن توجه به ظرفیت های دانشگاه تهران اعلام آمادگی نمود که در آینده نزدیک از دانشگاه بازدید خواهد داشت تا زمینه های آموزش و پژوهش به کارآفرینی و تربیت نیرو های متخصص و حرفه ای در پیوند میان دانشگاه و صنعت را بعنوان مزیت مورد نیاز مورد تاکید قرار دهند و همچنین صنعت نسبت به تکمیل زیر ساخت ها و توسعه همکاری ها بتواند خدمات شایانی برای ایجاد اشتغال و ارائه خدمات در سطح استاندارد های ملی و بین المللی را ارائه نماید و تعامل دو سویه و ارتباط موثر در فرآیند آموزش و پژوهش و کارآفرینی بین دو نهاد دانشگاه و صنعت تکامل یابد.
نظر شما :